YLDVEISS personal website

LifeTime by YldveisS
          Art Glass & Lifestyle

                                Glass og Meg

 For 10 år siden, lærte en rekke teknikker i bl.a: Fusing, Artist Glass Paint, og Pate de Verre. Fra 2010 til 2012 var Detlef Tanz min lærer, instruktør og mentor.  Han er en meget dyktig og kjent tysk kunstner og hans arbeid finnes verden rundt. Jeg lært også mye via å praktisere og veileder andre. 

Men denne historien begynte ikke før 2009, da jeg jobbet som prosjektmedarbeider i flere små prosjekter. Gjennom disse prosjekter ble jeg introdusert til Art Glass verden. Noen av prosjektledere brukte kunstglass som en metode i kreativ kommunikasjon. Det inspirerte meg.  Deretter brukte jeg samme metode i det jeg kaller Kreativ Karriereveiledning. Videre brukte vi denne metodikken i flere prosjekter og i gruppe og individuell oppfølging til  både unge og voksne deltagere. I forbindelse med utvikling av disse prosjektene, samarbeidet jeg med flere kunstnere og kunstinteresserte. 

Jeg liker å lage morsomme figurer i glass. Hver glassfigur jeg har designet har en historie.  Jeg har brukt norsk natur som inspirasjon, mitt kultur og mine reiser til flere land. Å jobbe med glass-fusing kan gi mange overraskelser og er en fin opplevelse.  Derfor er glass et av de perfekte materialet for å bruke til selvutvikling, i min mening.  

Jeg designer glassfigurer som gir en mening i livet. Jeg liker også å designe telysholder, fat, nøkkelringer, glass smykker, armbånd, engler og annet variert kunst i fusing og art glass paint.


Annet: Sylke trykk 2012-2013 Norske Grafiske Verksted

                                         

               Gestalt Form Perception Inspiration

UTDANNINGSBAKGRUNN


Min utdanningsbakgrunn er innen psykologi UASD (organisasjonsteoretisk studieretning) med fokus på Motivasjon of ledelse. Jeg har videreutdanning i Yrkes- og utdanningsveiledning fra HiOA og Personalledelse HRM fra NKI . Jeg har jobberfaring innen coaching, pedagogikk, helse og salg. 


                                                  ARBEIDSERFARING


Jeg har jobbet de to siste året i to ulike prosjektet som observatør og som veileder. Tidligere har vært andre typer prosjektarbeid ( se cv) og konsulenttjeneste. I mitt arbeid har jeg hatt mye kontakt med bedrifter i forskjellige bransjer.  Jeg har jobbet hovedsakelig med markedsanalyse og som konsulent med oppfølging av mennesker med helse utfordringer. Jeg har brukt og har kjennskap i flere karriereveiledningsmetoder og har jobbet i en periode med IPS (individual placement and support) også med SCI ( structured career interview), GROW og  Jobpics.  


I tidligere jobb som prosjektmedarbeider og instruktør , har hatt ansvar på to kreative avdelinger ved en arbeidsmarkedsbedrift. Min jobb var veiledning, design, kunstglass produksjon, organisering av jobbmesse og åpen dag, salg, markedsføring og andre aktiviteter som å inkludere tiltaksdeltakere i produksjon.

Innen prosjektarbeid ledet jeg en kreativ avdelingen på Holmlia i ca. 4 år og en avdeling på Skullerud i ca. 2 år. På begge avdelinger skaffer våre kunstglass produksjoner mye glede blant våre kunder og deltakere. 


                                                             ANNET

I tillegg til dette, holder jeg workshop i bl. a.:  Kreativ Karriereveiledning, Kreativ kommunikasjon, LifeTime (Motivation/Mind Spring/GROW),  MI (Motiverende Intervju) og Smart økonomi med fokus på helse og livskvalitet.